ante-rambrot-malenica-predsjednik-udruge
Contact Info
Ante Rambrot Malenica
Predsjednik udruge

Ante se specijalizirao za internet oglašavanje i prodaju. Svoje poslovno iskustvo krenuo je graditi iz dugogodišnjih hobija kao novinar na nekoliko IT/gaming portala i televiziji, da bi zatim na kraju studija radio kao projektni menadžer u najnagrađivanijoj domaćoj web agenciji. U potrazi za novim izazovima karijeru je nastavio kao specijalist za internet marketing i prodaju u renomiranoj poliklinici, a ubrzo nakon toga sa poslovnom partnericom i suprugom pokreće vlastitu marketinšku agenciju Pisalica, gdje radi na poziciji specijalista za prodaju.

Inače, diplomirao je informatiku na Fakultetu informatike i organizacije u Varaždinu. Nakon fakulteta redovito se educira na platformama poput MOZ-a i ConversionXL-a. Također je posvećen i prenošenju znanja drugima.

Predavač je na Pučkom otvorenom učilištu Varaždin, a povremeno ga se može vidjeti i kao gosta predavača u raznim co-working centrima. Zagriženi je gejmer te ovisnik o istraživanju raznih turističkih destinacija, pa slobodno vrijeme provodi ili testirajući nove igre ili putujući mjestima na kojima još nije bio – stvarnim i virtualnim.