andreja-rambrot-malenica-udruga-liderum
Contact Info
Andreja Rambrot Malenica
Poslovna savjetnica

U 12+ godina radnog iskustva Andreja se specijalizirala za pisanje kreativnog sadržaja (copywriting) te brendiranje poduzetnika i poduzeća. Karijeru je započela kao novinarka i urednica portala, zatim je radila na pozicijama voditeljice press centra, suradnice na PR aktivnostima i koordinatorice Nacionalnog filmskog programa, da bi se naposljetku pronašla u digitalnom marketingu. Radila je kao content manager, voditeljica web prodaje i marketinga, dok posljednjih šest godina sa partnerom i suprugom vodi vlastitu agenciju Pisalica.

Inače, formalno se obrazovala na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je stekla zvanje magistre kroatistike i komparativne književnosti. Nakon fakultetskog obrazovanja kontinuirano se nastavila educirati u nekoliko područja interesa: pisanju, marketingu i psihologiji. Završila je mnogobrojne domaće i strane tečajeve kod poznatih stručnjaka: Hubspotove Content marketing i E-mail marketing certificirane programe, Online Marketing Fundamentals pri eMarketing institutu, Swiss career qualification programme o upravljanju vlastitom karijerom, Training for Trainers u Španjolskoj, Akademiju poduzetničkih vještina u organizaciji ACT Grupe i partnera, kao i NLP Practitioner trening. Završila je i Program za voditeljicu regionalnog razvoja te kraće radionice na temu pisanja projekata, monitoringa, evaluacije i strateških planiranja. Trenutno je posvećena izučavanju društveno-odgovornog poslovanja.

Stečeno znanje i iskustvo u svakodnevnom radu, rado prenosi na edukacijama i konferencijama. Predaje na Akademiji poslovnih vještina, u Plavom uredu i na Akademiji za poduzetništvo (POU Varaždin). Također redovito piše za stručne portale: Poduzetnik, Poslovni savjetnik, Plavi ured i sl.

“The greatest teacher, failure is.”