Zašto je poduzetnicima važno uzeti odmor?

Zašto je poduzetnicima važno uzeti odmor?

“Poduzetništvo i putovanje – Zašto je bitno uzeti odmor?”, aktualna tema o kojoj se premalo govori, a itekako je važna. Temu nam je predstavila u četvrtak 4. svibnja 2023. u 18:00 sati naša Patricia Lacković.

Patricia nam je na neformalan i zanimljiv način predstavila prednosti putovanja u zemlje različite kulture, kao što su jačanje samopouzdanja, otklanjanje stresa i depresije, poboljšanje sna, umanjeni rizik od bolesti srca, jačanje pozitivnog stava i emocionalne snage, razvijanje uma i sposobnosti i slično. S prisutnima je podijelila način na koji organizira svoja putovanja, kao i relevantne stranice za bukiranje avionskih karata.

patricia-lackovic-predavanje-odmor-poduzetnistvo

Patricia Lacković je strastvena putnica. U posljednjih par godina prošla je oko 60 zemalja svijeta. Patricia je inače diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, smjerove Pedagogija i Portugalski jezik i književnost. Godine 2013. završila je tečaj za turističkog pratitelja, a od 2021. je i licencirani ronioc.

Samo godinu dana nakon, otvara obrt za edukaciju i savjetovanje te kreira jedinstven program na tržištu „Putuj s lakoćom“, koji osposobljava za samostalnu organizaciju putovanja, baš po vašoj mjeri.