dekor.ing d.o.o.

dekor.ing je tim diplomiranih inženjera građevine koji su svoju strast odlučili pretvoriti u posao. Nakon dugogodišnjeg iskustva upravljanja projektima interijera i vođenja gradilišta, odlučili smo posvetiti se isključivo dizajniranju interijera, što je ujedno i glavni fokus ove tvrtke.

Uz izradu samog projekta interijera kao kompletne stavke možemo ponuditi i zasebno;

  • izradu 3D vizualizacije interijera i eksterijera, 
  • izradu 2D idejnih rješenja, 
  • izradu nacrta namještaja po mjeri i
  • izradu troškovnika opreme.

Kontinuirano se usavršavamo i osim iskustva i velike ljubavi prema svom poslu, prepoznatljivi smo po dobroj volji i maksimalnoj prilagodljivosti. Svaki interijer koji radimo formiramo prema budžetu, želji i osobnosti njegovog vlasnika. Veselimo se zajedničkoj suradnji!

pekamini-logo

Pekamini, obrt za uredske poslove i prevođenje

Ive Režeka 10B, Varaždin, Kroatien

PEKAMINI je virtualni obrt za administrativne i uslužne djelatnosti te prevođenje s hrvatskog jezika na njemački i obrnuto. Kao virtualni asistent pružam podršku malim i srednjim poduzetnicima kao i fizičkim osobama glede vođenja njihove administracije, kako bi oni mogli uštedjeti na vremenu i posvetiti se primarnim zadacima poslovanja.

Pisalica logo_dvobojna_RGB_2

Pisalica d.o.o.

Pisalica d.o.o. je društveno odgovorna agencija za SEO marketing iz Varaždina. Naš tim čine stručnjaci iz različitih područja marketinga, od copywritera i SEO stručnjaka, do dizajnera. Fokusirani smo na rješavanje poslovnih izazova klijenata koji žele postići veću organsku vidljivost i efektnije se predstaviti svojim klijentima na tržištu.

Radimo na duge staze. Ne sprintamo, trčimo maraton. Gradimo vaše poslovanje na čvrstim temeljima. Vi ste naš partner i uključeni ste u proces već od same ideje pa sve do provedbe. Zajedno smo kada trebate pomoć i zajedno smo kada slavimo. Vi ste naša obitelj. Javite se s povjerenjem.

Bercon d.o.o.

Tvrtka Bercon d.o.o. osnovana je 1994. godine. Misija tvrtke je pružiti pomoć poduzetnicima u oblikovanju poslovnih ideja u razvojne projekte i pronalasku izvora financiranja za provedbu ulaganja. Od 2007. godine naše usluge usmjeravamo na pripremu projekata i savjetovanje u provedbi projekata koji se financiraju iz nacionalnih i fondova EU.

Naša tvrtka daje stručnu podršku u izradi strateških dokumenata lokalnog razvoja te provodi edukacije iz područja poslovnog planiranja.

Godine 2012. bili smo dio inicijative za osnivanje Lokalne akcijske grupe (LAG) Međimurski doli i bregi koji je danas jedan od glavnih pokretača ruralnog razvoja gornjeg i središnjeg dijela Međimurja.